Kvia

MERE VELVÆRE, MERE MÆLK

Vores kobørster giver ikke bare dine køer mulighed for børstning og pelspleje. De mindsker også risikoen for hudsygdomme og øger blodcirkulationen i huden. Køers adgang til kobørster giver mere velfærd og ro i stalden, hvilket bidrager til øget mælkeproduktion.

Fremstillet af specialister

KVIAs børster er fremstillet af eksperter i tæt samarbejde med landmænd med fokus på at skabe kobørster af den bedst mulige kvalitet. Nysgerrigheden og viljen til at udvikle holder aldrig op. Vi arbejder hver dag på at udvikle børster, der skaber mere velvære hos dyrene. 

50% mindre i strøm og 100% slidstærk

Kobørster kan være en dyr fornøjelse. Især hvis du ikke har tænkt over strøm og slidtage. 

Børsterne kører ca. 12 timer pr. døgn i gennemsnit. Det er 4380 timer om året. Vores børster bruger 50% mindre energi end de andre børster på markedet. Derudover gør vores brug af tandhjulsgear, at motor og gear holder længere og undgår at overophede. 

Vores fokus er på Dyrevelfærd

I 2022 bliver det lovpligtigt for dig at bidrage med mindst en roterende kobørste for hver 50 malkekvæg, du ejer. Kobørsterne afstresser din ko, masserer den og holder den fri for møg og parasitter. Friktionen øger blodcirkulationen i huden, stofskiftet og mælkeproduktionen. Alt sammen noget, der er med til at skabe velvære for koen og bedst mulige betingelser for en sund mælkeproduktion.

Hos KVIA får du professionel rådgivning, så børsterne tilpasses specielt til dine køers behov. 

I drægtighedsstalden på Gråsten Landbrugsskole har søerne det rigtig godt i øjeblikket. De nyder nemlig godt af en ko-børste fra KVIA, som bliver afprøvet i stalden. På billedet ses grisene stå omkring Molly børsten

NYHED

I drægtighedsstalden på Gråsten Landbrugsskole har søerne det ekstra godt i øjeblikket. De nyder nemlig godt af en kobørste fra KVIA, som bliver afprøvet i stalden.

Få professionel rådgivning, så dine køer får kvalitet tilpasset deres behov.
Vidste du, at kobørsten styrker dine køers velbefindende
og øger deres mælkeproduktion markant?