fbpx

Adgang til pelspleje året rundt

Parasitter og møg kan forværre dine køers velvære og forringe produktionen af mælk. Læs om, hvordan børsterne bearbejder koens hud og beskytter mod pelssygdomme. 

Det er ikke tilfældigt. Forskning viser at kobørsten højner køernes livskvalitet markant. Børsternes friktion øger blodcirkulationen i huden og gør, at din ko undgår parasitter og haleskab.

Selve børstningen holder koens hud og pels fri for parasitter og møg

De kropslige effekter af kobørsterne er så mærkbare, at din ko producerer mere mælk, når den har adgang til kobørster. Kobørsten er et vigtigt redskab i kampen for en bedre dyrevelfærd, og vi arbejder konstant på, at udvikle de sikreste og bedste kobørster til dine køer. 

Med en investering i KVIA kobørster får du en kobørste med lang levetid, der er produceret efter bæredygtige principper. Alle KVIA kobørster er fremstillet i rustfrit stål og har et tandhjulsgear, som trækker børsten med en virkningsgrad på hele 98%. Derudover har alle børsterne et helt unikt energibesparende styresystem.

Vidste du, at køers velbefindende stiger, når de har adgang til roterende børster, og at det har en positiv indvirkning på mælkeydelsen?

    Kontakt os for et uforpligtende tilbud

    Vi er altid åbne for en dialog. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.