Dyrevelfærd

Din ko har noget at se frem til. I 2022 bliver det lovpligtigt at bidrage med mindst en roterende kobørste for hver 50 malkekvæg du ejer.

Det er ikke tilfældigt. Forskning viser at kobørsten højner køernes livskvalitet markant. Børsternes friktion øger blodcirkulationen i huden og gør, at din ko oplever markant større velvære og undgår irritation i pelsen.

Selve børstningen holder koens hud og pels fri for parasitter og møg

De kropslige effekter af kobørsterne er så mærkbare, at din ko producerer mere mælk, når den har adgang til kobørster. Kobørsten er et vigtigt redskab i kampen for en bedre dyrevelfærd, og vi arbejder konstant på at udvikle de sikreste og bedste kobørster til dine køer. 

Med en investering i KVIA kobørster får du en kobørste med mange års levetid, der er produceret efter bæredygtige principper. Alle KVIAs kobørster er fremstillet i rustfrit stål og har et tandhjulsgear, som trækker børsten med en virkningsgrad på hele 98%. Derudover gør vores brug af tandhjulsgear, at motor og gear holder længere og undgår at overophede og du opnår samtidig en energibesparelse på min. 50%.

Vidste du, at køers velbefindende stiger, når de har adgang til roterende børster, og at det har en positiv indvirkning på mælkeydelsen?

Hent folder og faktaark

Vi har samlet vores produkter og beskrivelser i en samlet folder.
Se folder (Dansk)
Se folder (Engelsk)
Se folder (Tysk)

Du kan også se mere specifikke beskrivelser for vores produkter i vores faktaark.
Se faktaark (Dansk)
Se faktaark (Engelsk)
Se faktaark (Tysk)

Vi sikrer den gode kvalitet, så du har tid til at passe dine køer

Flere kan lave kobørster. Men det er svært at lave børster, der holder, og som fungerer uden problemer. Vælger du KVIA kan vi garantere dig for, at du ender ud med et produkt, der ikke kommer til at stå defekt i et hjørne, men har en lang levetid og er energibesparende.

KVIA giver som de eneste to års garanti på alle kobørster.

Når du vælger en KVIA kobørste, får du en langtidsholdbar kobørste. Vi mener, at du skal bruge tid på at passe dine køer fremfor dine kobørster.

Derfor bruger vi kun de bedste materialer og komponenter. Samtidig garanterer vi, at du får en energibesparende kobørste med en lang levetid. Vi producerer kobørsterne i rustfrit stål, så de kan holde til det hårde staldmiljø. Samtidig sidder motor og gear fastmonteret, så de ikke bevæger sig med børsten. Du undgår derfor knækkede kabler. En KVIA kobørste bruger 50% mindre strøm end tilsvarende børster og kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

KVIAs kobørster er skabt, fordi vi mener, man skal passe sine køer frem for sine kobørster. 

Hent folder og faktaark

Vi har samlet vores produkter og beskrivelser i en samlet folder.
Se folder (Dansk)
Se folder (Engelsk)
Se folder (Tysk)

Du kan også se mere specifikke beskrivelser for vores produkter i vores faktaark.
Se faktaark (Dansk)
Se faktaark (Engelsk)
Se faktaark (Tysk)