Dyrevelfærd

Din ko har noget at se frem til. I 2022 bliver det lovpligtigt at bidrage med mindst en roterende kobørste for hver 50 malkekvæg du ejer.

Det er ikke tilfældigt. Forskning viser at kobørsten højner køernes livskvalitet markant. Børsternes friktion øger blodcirkulationen i huden og gør, at din ko oplever markant større velvære og undgår irritation i pelsen.

Selve børstningen holder koens hud og pels fri for parasitter og møg

De kropslige effekter af kobørsterne er så mærkbare, at din ko producerer mere mælk, når den har adgang til kobørster. Kobørsten er et vigtigt redskab i kampen for en bedre dyrevelfærd, og vi arbejder konstant på at udvikle de sikreste og bedste kobørster til dine køer. 

Med en investering i KVIA kobørster får du en kobørste med mange års levetid, der er produceret efter bæredygtige principper. Alle KVIAs kobørster er fremstillet i rustfrit stål og har et tandhjulsgear, som trækker børsten med en virkningsgrad på hele 98%. Derudover gør vores brug af tandhjulsgear, at motor og gear holder længere og undgår at overophede og du opnår samtidig en energibesparelse på min. 50%.

Vidste du, at køers velbefindende stiger, når de har adgang til roterende børster, og at det har en positiv indvirkning på mælkeydelsen?

Hent folder og faktaark

Vi har samlet vores produkter og beskrivelser i en samlet folder.
Se folder

Du kan også se mere specifikke beskrivelser for vores produkter i vores faktaark.
Se faktaark